Over ons

Zadelmakerij en ruitersportwinkel Wentink heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen van hoogwaardige kwaliteit. U vindt hier vrijwel alles voor ruiter, paard, hond en stal onder één dak. In de volledig uitgeruste zadelmakerij kunt u voor zowel een op maat gemaakt zadel als voor vakkundig uitgevoerde reparaties aan uw zadel of sluitingen terecht.

Of het nu gaat om een maattuig voor een halsband, sluitwerk, enkel-, twee- of vierspan, een spring-, dressuur- of westernzadel, bij Zadelmakerij Wentink kunt u terecht voor alle ruitersportbenodigdheden.

U kunt nu ook bij ons terecht voor handgemaakte accessoires, hondentuigen, riemen en halsbanden. Wij zijn ook leverancier van speciale Sprenger hondenhalsband sluitingen (ClicLock sluitingen).

Historie

Zadelmakerij Wentink is gevestigd aan Weurden 21, een gemakkelijk bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. Sinds 1900 is in dit pand een zadelmakerij gevestigd. Bernhard Hendrik Jan Wentink nam het bedrijf in 1982 op 21-jarige leeftijd over, na zijn opleiding tot zadelmaker aan het gerenommeerde instituut Cordwainers in Londen te hebben afgerond. In de loop der jaren is het bedrijf van alleen zadelmakerij uitgegroeid tot een volledig uitgeruste ruitersportzaak, waar alles op het gebied van de moderne paardensport te verkrijgen is.

De zadelmakerij heeft zich door het vakmanschap en de uitstekende klantendienst ontwikkeld tot een begrip in de Achterhoekse ruitersportwereld.